SANNE BAUNGAARD

Sanne Baungaard er personen bag Klinik Baungaard. Jeg har haft klinikken gennem en længere årrække og har stor erfaring og viden inden for den alternative behandlings fagområde. Jeg har gennemført flere kurser og uddannelser bl.a. inden for hypnoterapi og akupunktur, som er blevet mit speciale.

Klinikken – hos Sanne Baungaard

Sanne Baungaard – Klinik Baungaard er indrettet roligt og behagligt med fokus på en afslappende atmosfære, der skal sikre en behagelig stemning og sørge for at du føler dig tryk og rolig. At du er afslappet er første trin i min behandling, for at sikre det bedst mulige resultat for dig. Jeg bruger beroligende musik og lys for at bidrage til den afslappede stemning og din fulde komfort.

HYPNOTERAPI UDDANNELSEN

Jeg har taget uddannelsen hos Jacob Straccota Human Progress, for år tilbage. For at bliver certificeret hypnoterapeut, gennemgår man en uddannelse som er delt op i 2 afdelinger. Første del er at uddanne sig til hypnotisør. Det vil sig at kunne få folk i trance så man kan give dem suggestioner af forskellig art. Den anden del er at uddanne sig til hypnoterapeut. Her lærer man at få folk i en så dyb hypnose at man er i stand til at arbejde terapeutisk. Hvilken terapi der benyttes i det enkelte tilfælde afhænger af klientens behov.

Når man arbejder på denne måde er der stor sandsynlighed for at få løst de problemer klienten kommer med. Nogle gange er en behandling nok, andre gange kan det være nødvendigt at følge op.

AKUPUNKTUR
UDDANNELSEN

Uddannelsen til RAP registreret akupunktør, har jeg taget hos Klinik Tengbjerg Massør- og Akupunktørskole. Sammen med en sundhedsfaglig grunduddannelse, tager man akupunkturuddannelsen der består af at lære:

Meridianer og akupunkturpunkter – deres lokalisering, indikationer og anvendelse. Organernes energi – den teoretiske basis for traditionel kinesisk medicin samt de indre organers energetiske opgaver og patologi. Orientalsk diagnose – traditionel kinesisk diagnostik og principper for behandling, herunder vestlig sygdomslære i relation til kinesiske ubalancer. Behandlingsteknikker – akupunktur, moxa, akupressur samt psykologisk orienteret kropsbehandling i traditionel kinesisk medicin.
Derudover er jeg også uddannet i acunova hos Boel akupunktur