Eksklusiv Massagestol

  Giver dig dybdegående massage og zoneterapi

  Fra 250 kr. Kontakt mig!

  Health tracker og scanner teknologi

  Er man på udkig efter en intelligent massagestol, der kan lidt mere end de andre på markedet? Så skal man helt klart gå efter en massagestol med health tracker og scanner teknologien. Her har massagestolen en meget præcis kropscanner, som gør at man får den bedste massage til lige netop ens krop, altså så får man en meget nøjagtig massage. Med en massagestol med health tracker får man et personligt massageprogram, der er baseret på dine dataer.
  Fra 250 kr. Kontakt mig!
  S+L-rail system
  S+L-rail system

  S+L-rail system

  Er du på jagt efter en massagestol, og er du blevet lidt forvirret over hvad de mange begreber, såsom S track og L track betyder, så læs med her.

  Når man står og skal vælge en massagestol, så er det hvad der er indeni massagestolen, som virkelig tæller. Og har man prøvet at sætte sig lidt ind massagestolenes verden, så findes der en masse begreber. Et spørgsmål vores kunder ofte stiller er: hvad er forskellen mellem S og L track systemerne? Inde i alle massagestole er der et skinnesystem i ryggen, og på skinnesystemet er der monteret ruller. Og designet på rullerne i ryggen vil være kategoriseret, som enten S-track eller L-track systemet.

  Fra 250 kr. Kontakt mig!

  Varmeterapi

  Varmeterapi under massage lyder fantastisk, hvilket det også er. Varmeterapi er, når der i ryggen tilbydes varme, og dette er med til yderligere afslapning, smertelindring og øget blodcirkulation.

  I nogle massagestole anvendes der infrarød varme, som varmer hele ryggen, og i andre massagestole anvendes, der varme i de ruller der masserer dig, hvilket kan være mere præcise.

  Fra 250 kr. Kontakt mig!
  Varmeterapi
  Venepumpe massage

  Venepumpe massage

  Venepumpe massage har en effektiv forebyggende virkning mod blodpropper og spændinger, samt smerter i benene. Særligt lægmusklen hvor blodet frit løber, og venerne arbejder er der stor aktivitet og blodcirkulation. Venepumpe massagen giver positiv effekt for venerne og det får blodcirkulationen i gang. Kroppens nederste del er hyppigst brugt, og benene er dem, som arbejder med vægten på vores kroppe. Derfor anbefaler vi, at en venepumpe-massage-funktion er at finde i massagestolen.
  Fra 250 kr. Kontakt mig!

  3D massage

  En 3D massagestol bevæger sig i 3 dimensioner, hvor 2D massagestolen arbejder på x og y akser, kører 3D stolen på x-y og Z aksen. Og netop denne dimension er designet til at det skal føles mere som en rigtig massør, der masserer dig end blot en massagestol. Rullerne er i stand til at skubbe længere ud i ryggen, og dette gør at det føles mere som en massør der masserer, for man kan komme mere i dybden. Man kan også justere på intensitetsniveauet, så man kan blive masseret meget blidt til dybere, hvis det er det man ønsker. 3D massagestolen giver altså en mere dybdegående massage og intens omgang massage.
  Fra 250 kr. Kontakt mig!
  3D massage - billede af massage muligheder med stolen