Hypnoterapi

Vi ved i dag at meget af det, som vi mennesker tænker og føler foregår udenfor vores bevidste tænkning. Mange af os oplever daglig at gå i hypnose (en slags passiv hypnose) f.eks. hvis vi sidder og dagdrømmer, eller vi kører i bil og pludselig opdager vi at vi er fremme uden egentlig at have registret hvordan.

Akupunktur

AAkupunkturbehandlingen er stort set smertefri og varer ca. 45 minutter. Selve behandlingen foregår ved at der stikkes tynde nåle ind i bestemte akupunktur punkter på kroppen.Der anvendes altid sterile éngangsnåle. Efter behandlingen oplever nogle patienter en behagelig træthed andre forøget energi.

Zoneterapi

Ved stimuli af fodens refleksområde, sendes der impulser langs nervebanerne op igennem rygsøjlen til centralnervesystemet, hvorfra der frigives bl.a. endorfiner og enkefaliner som virker beroligende og smertestillende. Ved tryk påvirker man blodkar i refleksområdet, og ved en evt. nedsat blodgennemstrømning i området, vil denne øges og bedres ved tryk.

Kraniosakral

Kraniosakralterapi er en meget blid dybdegående behandlingsform som terapeuten hjælper til at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Terapeuten diagnosticerer med blide berøringer og behandler med blid manipulation /tryk. Kraniosakralterapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer. Dermed har det indflydelse på nerve-, hormon-, og imunsystemet og derfor effekt på hele kroppen.

Gastric Band

Har du brug for hjælp og støtte til at tabe dig. Så kan du have stor gavn af et forløb som jeg har udviklet. Med stor succes. Det er en behandling hvor vi først i fælleskab finder frem til årsagen og dernæst behandler den, derefter vil du gennem hypnose får sat et bånd rundt om mavesækken så den bliver på størrelse med en golfbold. Jeg følger dig helt i mål så du aldrig kommer til at stå med det selv. Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

 

Cool kids

Cool Kids Program er et videnskabeligt baseret og effektivt angstbehandlingsprogram. Programmet er udviklet i Australien og oversat til dansk på Angstklinikken for børn og unge ved Århus Universitet.

I et Cool Kids gruppeforløb introduceres børn og forældre til konkrete metoder og strategier, som kan gøre det lettere at overvinde og håndtere angst og bekymring i hverdagen. Cool Kids Program bygger på principper fra kognitiv adfærdsterapi og kan gennemføres enten individuelt eller i gruppe sammen med andre børn og deres forældre.

Cool Kids gruppeforløb
I et Cool Kids gruppeforløb deltager 5 – 6 jævnaldrende børn sammen med deres forældre. Børnene møder andre børn med lignende vanskeligheder og forældrene får mulighed for at udveksle erfaring. En eller begge forældre deltager aktivt i forløbet. Børn og forældre introduceres til de samme strategier og metoder og familien får på denne måde et fælles sprog og en fælles tilgang til barnets problematik. Ved hver session veksles der mellem undervisning, opgaver og samtale i henholdsvis børnegruppen, forældregruppen og i den samlede gruppe.

10 sessioner
Cool Kids Program omfatter 10 session af 2 timers varighed.
Gruppen mødes en gang om ugen de første 5 gange, hvor grundlæggende metoder og strategier introduceres, herefter kan der være længere tid mellem sessionerne, for at give børn og forældre mere tid til at øve mellem hver session.

Det er vores erfaring at en del familier føler sig til tilstrækkelig godt hjulpet af 8 sessioner. Vi gør det derfor muligt for børn og forældre at stoppe efter 8 sessioner, mens dem der har brug for det, kan tilkøbe yderligere 2 sessioner enten individuelt eller sammen med andre fra gruppen, hvis flere fra gruppen ønsker dette.

Du tilmelder dig og betaler for 8 dobbeltsessioner, når du tilmelder dig et gruppeforløb.
Temaer som indgår i et Cool Kids gruppeforløb
• Sammenhæng mellem tanker – følelser og krop
• Metoder til at måle og registrere svære følelser
• Om at arbejde med angsten: Målsætning og motivation
• At skelne mellem katastrofetanker og realistisk tænkning
• Metoder til at møde og overvinde angst og bekymring
• Metoder til at abstrahere fra angst og bekymring
• Åndedræts- og afslapningsøvelser
• Fælles problemløsningsstrategier
• Social færdighedstræning og træning i selvsikker adfærd

Dokumenteret effekt
Forskningsresultater viser at op mod 80 % af alle børn og unge med forskellige angstlidelser, som gennemfører et Cool Kids forløb, har signifikant god gavn af forløbet. Forskningsresultaterne er baseret 10 sessioners gruppeforløb. Børnene har mindre fravær fra skolen, klarer sig bedre fagligt og socialt og deltager i flere fritidsaktiviteter. Undersøgelserne viser også at barnets egen oplevelse af angst og bekymring falder betydeligt og at familiens samlede stress niveau reduceres.

Hvor kommer Cool Kids Program fra?
Cool Kids er et videnskabeligt baseret behandlingsprogram, der er udviklet på Macquari University i Australien. På engelsk hedder programmet: Cool Kids Anxiety Program*. Se:http://centreforemotionalhealth.com.au/pages/cool-kids-program.aspx (engelsk)

Angstklinikken for børn og unge ved Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, har oversat Cool Kids manualen/materialet til dansk og forsker i programmets virkemidler og effekt under danske forhold. Se mere på Angstklinikkens hjemmeside:http://www.psy.au.dk/angstklinik/

Social Medier feed


De sociale medier er del af de platforme jeg bruger til at finde og dele online indhold. Jeg ønsker at bidrage med mit online indhold, der hvor mine klienter er. Derfor komme mine indlæg på hjemmesiden automatisk ind på Facebook, hvor du nemt kan følge min aktivitet. Jeg håber at du vil kigge forbi min Facebook side, og finder mit online indhold interessant og relevant!

Klinik Baungaard
Klinikken holder sommerferie og er tilbage igen 12-8-19.
Ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer fyldt med afslapning og glæde 😍
Klinik Baungaard
TV AVISEN 21:30 - Radikale udebliver fra forhandlinger | DRTV hypnoterapi i skolerne. Ja det er virksomt overalt
Se eller gense de fleste af DRs tv-programmer. Du kan se programmer fra både DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ultra og DR Ramasjang.
Klinik Baungaard
Lider du af hekseskud? Her er mirakeløvelsen, der har hjulpet hundredtusindvis Værd at vide
Nogle gange kommer det snigende, andre gange som et lyn fra en klar himmel. Ryggen låser sig, smerten er uudholdelig, og det føles som en umulig opgave at komme ud af sengen.
Klinik Baungaard
Sådan lindrer du straks smerter i iskias – blot med en tennisbold God teknik
Sådan lindrer du straks smerter i iskias – blot med en tennisbold.
Klinik Baungaard
Aflys shitstormen, læger, politikerne viser bare ansvar KRONIK: En uhørt stor gruppe af stofskiftepatienter bliver ikke tilstrækkeligt hjulpet med de nuværende tilbud. Derfor er det både modigt og nødvendigt med politisk indgriben, og nogle læger bør stoppe kritikken og nedgørelsen af politikerne, skriver cand. jur. Jens Ottosen-Støtt.
...
Klinik Baungaard
Stig Gerdes efter afstemning i Folketinget: - Jeg fik ret Sådan
Folketinget har enstemmigt besluttet, at omstridte diagnoser skal anerkendes som fysiske lidelser. Netop dét er kernen i sagen om Stig Gerdes'...
Klinik Baungaard
Sådan fortæller du en der ikke har angst - hvad angst er! Vi kan gøre noget ved angsten
Få inspiration til at fortælle din historie om hvad angst er, så ikke-angstramte kan forstå hvordan det er at være dig når du har angst.
Klinik Baungaard
Studie: Akupunktur ser ud til at hjælpe kvinder i overgangsalderen Vigtig viden
Det kan dog være på grund af placebo-effekten, at kvinderne har færre symptomer efter akupunktur-behandling.
Klinik Baungaard
Daily Mail Australia Godt at bruge
Every parent needs to know these clever tricks 👶💤
Klinik Baungaard har delt et opslag.
Klinik Baungaard
Katrine Birk: Nus din baby i søvn | ChriChri Godt at vide
Artiklen indeholder reklamelink Har din baby svært ved at falde i søvn, kan du hjælpe putningen på vej ved at nusse den lilles ører. Vores ører er nemlig et vigtigt punkt i zoneterapiens verden. Her guider Katrine ...

Vís meira

Social Medier feed


De sociale medier er del af de platforme jeg bruger til at finde og dele online indhold. Jeg ønsker at bidrage med mit online indhold, der hvor mine klienter er. Derfor komme mine indlæg på hjemmesiden automatisk ind på Facebook, hvor du nemt kan følge min aktivitet. Jeg håber at du vil kigge forbi min Facebook side, og finder mit online indhold interessant og relevant!

MINE – TIMEPRISER

HYPNOTERAPI Første time

kr.1000

Første behandling
 • 1. behandling 1000,-
 • 2.behandling 800,-
Kontakt mig!

AKUPUNKTUR Første time

kr.500

Første behandling
 • 1. behandling (90min) 500,-
 • 2. behandling (30-45min) 370,-
Kontakt mig!

KRANIOSAKRAL Første time

kr.250

Første behandling
 • Barn 0-12år 350,-
 • Voksen 500,-
Kontakt mig!

MINE – PAKKETILBUD

HYPNOTERAPI Forløb

kr.2000

pr. pakke
 • SAMTALE
 • 1. BEHANDLING
 • OPFØLGENDE BEHANDLING
 • AFSLUTTENDE BEHANDLING
Kontakt mig!

KRANIOSAKRAL KONTINUERLIGT FORLØB

kr.3000

6 behandlinger
 • 1. SAMTALE
 • 1. BEHANDLING
 • KOMBINATION AF BEHANDLING
 • EFTER BEHOV
 • 6 BEHANDLINGER
Kontakt mig!

LILLE VEDLIGEHOLDELSE

kr.2200

2 Behandlinger
 • 1. BEHANDLING
 • 2. BEHANDLING
Kontakt mig!

STOR VEDLIGEHOLDELSE

kr.3500

4 behandlinger
 • 1. BEHANDLING
 • 2. BEHANDLING
 • 3. BEHANDLING
 • 4. BEHANDLING
Kontakt mig!
 

ØNSKER DU ET OPKALD?

Dit navn (skal udfyldes)

Dit tlf. nr. (skal udfyldes)